2 kali caeser anak kedua 6 bulan mengandung anak ke 3 ape perlu saya lakukan?rasa bercampur baur..😭

5 Balas

Hmm kalau dah usaha pakai perancang terima lah dgn hati terbuka, tu semua rezeki. Tp klu mmg x pakai apa2 perancang xyah layan sgt perasaan bercampur baur tu sbb sendiri yanv bertindak dan cari semua tu.. Cepat2 dtg ke klinik ya puan, risiko agak tinggi tu klu luka czer bru 6bulan then dah mengandung.. Sy doakan semoga urusan awk dipermudahkn selalu.

laluinya saja dgn tabah. Semoga takde pape dan semoga semuanya berjalan dgn baik dan selamat. Nanti mesti awk akan byk follow up dgn doktor sbb risiko. Takde apa pun paling2 rasa ngilu kat tmpt czer bila perut membesar tak pun kne marah nurse. Tu je la. But hopefully dua2 xde. Allah maha berkuasa dia boleh memudahkan semuanya

buat macam bila mengandung biasa. nanti masuk 6-8 minggu pergi buka buku. monitor kawasan luka csec tu kalau ada sakit yg teruk, cepat2 jumpa doktor. kalau ada simptom2 pelik2 pun cepat jumpa doktor.

Cpt2 peg jmpe Dr.. Dptkn nsihat Dr ye..

semoga dipermudahkan segala urusan.. Aamiin