mengandung lagi

Saya mengandung lagi selepas 4 bulan melahirkan anak . Apakah risiko nya? Bercampur baur perasaan

36 Balas

Yg sy pnh bc ada satu article tu kata kalau bersalin czer risikonya blh sebabkn rahim pecah.. kalau bersalin normal risiko nye jtuh peranakan/tombong.. D sini sy sharekn linknya yg pnh sy bc sblm ni..hrp dpt mmbntu sis..dan mg d pmudahkn segala urusan sis..aamiin Ada 10 Jawapan Kenapa Doktor Selalu Bising Kalau Jarak Kelahiran Anak Dekat, Laki Bini Patut Renungkan | Mingguan Wanita https://www.mingguanwanita.my/ada-10-jawapan-kenapa-doktor-selalu-bising-kalau-jarak-kelahiran-anak-dekat-laki-bini-patut-renungkan/