pembawakan

Saya mengandung dah 6 minggu. Saya tak selesa Sebb alahan yang teruk muntah, takde selera, pening seharian, perut senak, masuk angin, sesak dada. Boleh ke sy ambil ubat untuk melegakan seperti paracetamol atau Panadol untuk melegakan pening dan tak sedap badan ni. Jangan kecam ye mommy semua sekadar minta pendapat.

24 Balas

rtu sy ad dmm n mntah... dr sy ckp blh mkn pcm... mcm biase 2 bji stiap 6jam ke 8jam... klau ubat mntah .. ad khas untk ibu mgndg...