Saya buntu

Saya mengandung anak luar nikah. Keluarga saya pun dah tahu tentang saya. Diorang suruh saya serahkan anak ni pada orang lain. Tapi dalam masa yang sama saya nak jaga sendiri anak ni. Saya tak sanggup bagi orang lain. Apa yang perlu saya buat? 😢

17 Balas

Sy doakan baby dan puan selamat dan sihat sehingga hari kelahiran. Semoga allah permudahkan urusan puan untuk menjaga dan membesarkan anak puan sendiri.

hugs. sis dah tetapkan niat utk jaga sendiri, kan? Insyaallah Allah akn tolong. klu boleh jgn jdkn dia yatim piatu. take care.

mna boleh serahkan anak kita pada org lain. sedih lah nnti kan. 🥲

Kewangan sis stabil? klu ye, xde masalah utk jge sendri..

hello sis situasi kita sama..boleh saya contact awak?

ramainya mengandung anak haram

sis kerja, bermusafir.