Kahwin atau Cerai lepas beranak

sy nk tanya , sy tgh mngandung dan sy dpt tahu ada janda anak dua mcg syg2 dgn bakal suami sy . wanita tu tak tahu yg bakal suami dah nak nikah . tp hati sy xblh terima sb sy tgh kandungkn zuriat dia tp dia buat sy mcm ni . sy bakal menikah pun sb dah mengandung , nk jaga maruah keluarga sy . bila jd mcm ni sy buntu , sy patut teruskn pernikahan atau mntk cerai lps beranak ? blh ke sy mntk cerai dan bwk anak sy pergi ?

2 Balas

tak silap saya kalau awak pregnant less than 3 month boleh bin kan ayah dia. baik awak kawen. sian kat baby bila besar nanti.

2y ago

ikutkan tarikh nikah hujung bln ni , ikut scan swasta sy 14w , kerajaan tak confirm lg isnin ni sy confirm scan dan diorg akn bg tau due date dgn dah brape bln .

awak x nikah lg kn..mksud awk nk nikah mse peknen ke pastu cerai..sbb x brp fhm

2y ago

sy tgh pregnant skrg