Apa perlu buat bila ada masalah kencing manis semasa mengandung ?

Saya mengandung 9 minggu 5 hari. Masa saya pergi check up saya disuruh minum air gula dan misi cakap saya ada kencing manis semasa mengandung. Kandungan gula 8, dan apa perlu saya buat untuk turunkan gula ? Adakah kencing manis ni akan ada sampai bila bila ? Macam mana untuk hilangkan kencing manis ni

2 Balas

awak 9 minggu dh buat buku pink ke?

12mo ago

haah, saya tahu pregnant masa 4 week. and ada cyst. pastu terus refer kkm, then 8 week terus buat. bila masuk 9 week terus sangkut kencing manis.