Sholat masa mengandung

Hi saya mengandung 11w, tapi sholat dah tk larat nk sujud😭 bolehkah saya sholat duduk atas kursi masa sujud?

24 Balas

baru 11w tu sis. 11w baby kecik sgt lg. sis jelaskan kat post kenap tak larat. sbb 11w tu baby kecik sgt2 lg..

boleh je dear. takpe. buat cara yang larat. semoga dipermudahkan jangan stress2 tau. 💪

kena paham betul2 bab solat duduk ni.. salah paham solat jd xsah.

1y ago

Betul tu..Duduk jika betul2 xboleh berdiri..kalau sujud tu boleh tundukkan kepala ketika duduk..lps tu boleh berdiri semula..jika mampu..kalau rasa berdiri pon xmampu..duduk je sepanjang solat..

boleh je.. mebi awak ada mslh darah rendah..