heartbeat bby

saya mengandung 10w hari ni masa 9w blm dgr heart beat siapa ada pengalaman? normal ke risauu, tapi dr suruh dtg semula 2w lagi.. dr kata twins doakan sy dan bby .. first bbyy

2 Balas

I would suggest you to go to another doctor for second oppinion. Its better that way instead of waiting for 2 weeks in anxiety. Wish you all the best.

first scan dekat private dr cakap blm nampak heartbeat then lepas tu saya ke gov pun benda sama dr cakap.. tq for advise..