10w baby size kecil & tiada heart beat

Saya dah 10w tp scan baby size hanya sebesar 6w, dan tiada heart beat. Doc suruh tunggu seminggu klu still sama, kena cuci. Ada harapan lagi ke?

3 Balas

hritu sy scan 8w,tp nmpk 4w.doktr pn ckp mcmni.dia bg 3w dtg scan blik..kemarin sy g scan,dah ad jntung n bby..dn dah jd 9w..tp sptt 11w..ad pkmbngan..utk tenph smggu sis tu,mcm cepat sgt..cuba tggu 2w..

Kalau ikut pada size 6 week, mgkn mmg belum ada heart beat. Tiap org kan kdg tak sama. Insha Allah, doa byk2.

Beza terlalu jauh. Pnglmn sy, mmg tak survive.