Heart beat bby berhenti usia kandungan 12weeks

Check up 12 weeks heart beat bby berhenti , ibu tiada tanda2 turun darah atau skt perut …. Doc bg tempoh 2 weeks tgk Ada tak keluar darah , Saya masih ssh nk percaya .. sdgkn ms 6weeks heart beat bby dah ada.. ada sesiapa pernah ada Pengalaman mcm ni tak ? Ni frst bby after 6 yrs saya tunggu 😭😭😭#bantusharing

2 Balas

Sy pernah mcmni masa 8weeks ada heartbeat lpastu misscarriage masa 12 weeks xde heartbeat .

2y ago

Ye awk sedih sgt .. ini frst bby Sy after 6thn tunggu 😭😭😭

Semoga dipermudahkan segala urusan. Mungkin ada hikmah dan rezeki yang menanti