Pendarahan Dalam Rahim

saya mengalami masalah bleeding dan pendarahan di dalam rahim usia kandungan 16minggu, alhamdullilah baby sihat dan aktif. cuma risau tentang pendarahan tersebut. bila scan baby dapat nmpk pendarahan tersebut. sy dinasihatkn utk rehat, dan sedang bercuti td, td selepas check up size pendarahan makin membesar. Sesiapa ada mengalami masalah pendarahan dalam rahim, any tips untuk kurang kan ? doa kan kandungan saya selamat. ini first pregnancy sy ?

2 Balas

sy xde pengalaman pendarahan dlm rahim..xdpt nk bg pendapat...tp sy doakan semuanya di permudahkan dan semuanya selamat dan banyakkn berehat

semoga awak cepat sembuh .. jgn angkat berat langsung.. banyak kan berehat.. jgan mkn benda2 yg sejuk atau tajam..