Bleeding/Pendarahan

Saya nak tanya ada tak mommies yg kerap mengalami pendarahan tapi kandungan dia selamat sehingga melahirkan. Pendarahan tu seperti tak tau punca apa, secara luaran sihat, doktor cuma boleh bagi nasihat byk berehat dan jgn angkat benda berat selain daripada byk berdoa. #bleeding16weeks #bleeding #secondpreganancy #preciouspregnancy

4 Balas

Saya setakat brownish spotting. Tak de yg warna darah. Mudahan puan dan kandungan baik belaka tanpa mudarat. Elakkan stress ya

11mo ago

sy trauma betul dgn kandungan sy ni, berdarah sampai buang air kecil merah bowl, sy mohon puan doakan sy...

sis kena kawal emosi ye... jgn stress2...byk2kan berdoa semoga Allah kuatkan rahim kita...

Kalau pendarahan tu kemungkinan dalaman faraj/cervix ade luka or subchorionic hematoma kot.

11mo ago

malam td sy ke hospital lg, sebab keluar ketulan darah 5cm, macam hati ayam, scan baby ok, baru lega, hari darah semakin kurang, sy tak tau kenapa darah ni nak keluar, insecure n paranoid sgt sy ni

Saya 2 kali tp spotting brown, sikit

10mo ago

Skarang masih lg ke?