Pendarahan

Ada tak mom2 dkt sini pernah mengalami pendarahan ketika usia kandungan 14minggu 3 hari? Sbb sya ada mengalami pendarahan😣 sedeh tak terkata, takut pn tak terkata 😔 yg ini first baby, agak sdeh bila tgok darah klua 😭

3 Balas

maaf puan saya tidak pnh mengalaminya..puan dh g klinik or hsptl asap tuk dptkan rawatan..biasa jika.alami.spotting or bleeding adalah tnda awal tuk alami keguguran..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms

Better segera ke hospital, jumpa doktor untuk pemeriksaan. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye. Aamiin #TAPsupermoms

Baik ke klinik ye ibu. Insya Allah takde pape.