Berat badan turun

Saya masa first checkup kat KK 5 weeks. Second checkup 10 weeks, berat saya turun 1kg. Misi suruh dtg lagi seminggu. Siapa ada pengalaman macam saya?

1 Balas

berat saya pon xnaik2.. tpi maintain.. dsuruh minum susu, tpi ndah jgk minum sbab slpas minum susu rasa loya je.. makan pon sikit2 je.. risau jgk..

5y ago

A ah. Kalau normal xde pape, checkup sebulan sekali. Tapi saya ade masalah berat turun, KK suruh datang seminggu lak.