Berat badan naik

Hi mommies nak tanya, saya skrg 22 weeks pregnant, tadi checkup berat 65kg, sebulan lalu 60kg, so misi suruh amik tekanan darah, ada tak mommies sama dgn saya naik 5kg dalam sebulan, saya risau, takkan nak diet 🥲

2 Balas

saya pun sama 2kg in 1 month. kena monitor tekanan darah, berat, urine protein jugak. sbb berat badan naik terlebih salah satu tanda pre eclampsia jugak selain dr gdm.tu kena monitor bp. and sy kena minum air gula awal 🤣. so far alhamdulillah takde apa². berat naik sbb asik lapar aje

sama la sy dlam mase 1 bulan 4.5kg naik ...so far dr pakar xde kata apa..sruh tgok susu yg kite minum tu je