Berat badan turun

Saya makan mcm biasa, alahan pn tk terok sgt, muntah time pg2 bgun tdo ja.. tp tiap2 kli check up berat turun.. Risau pn ada.. Ada tips naikkan berat badan dgn cra yg sht..

1 Balas

Untuk awal prgnt normal bila turun berat badan. Nt masok trimister kedua akn naek berat badan macam biasa. Jgn riso. Saya awal2 prgnt turun smpai 3kg. Skrg dah 6 bulan lebih. Makan sikit pon boleh naek sekilo mcm tu je.

4y ago

👍 mkn je mcm biasa. Xperlu mkn lbh2 nt tkot sangkut pnykit laen plak. 😬