nak tambah berat badan

salam. mcm mana nak tambah berat badan ya? sblm kawin berat maintain 44. lepas kawin, pregnant berat 46. second check turun 45, dah kena tegur dgn nurse. kemarin timbang 44.8 dah. risau pulak check up minggu depan ni. dah try minum susu mengandung tp muntah balik. ada makanan lain yg boleh tambah berat badan x?

2 Balas

berapa week? normal laa trimester 1 berat trun sbb masih alahan dan muntah. sy pon berat trun. nurse ok je janji lps x muntah2 nt make sure berat naik dy kata haha

8mo ago

sy jnis cepat naik cepat trun. bygkan smlm naik 1kg esok leh trun 1kg haha

sllunya dokter bagi vitamin tambah selera makan warna oren. klau tk bg blh je beli rasanya

8mo ago

vit c eh? next check up nnti saya try tanya. tq awak