Bagaimana cara mengatasi loya Dan mual msah hamil muda. Dan makanan apa yg baik di mkn.

Saya mahu tips cara makan yg baik utk tidak rsa mual.

6 Balas

Saye mkn buah je.. Tu je blh tlan. Bau nasi pun blh muntah... 😭.. Oii 9 bln ginila. Blh la 9kg trun brat bdn sepanjang mengandung. Hehe

pn boleh cuba minum OMBA ni utk cover alahan semasa hamil 🤗 insya Allah www.wasap.my/60129876070/ombanufiya

makan benda masam mcm buah Oren and apple. Sy minum susu kambing, alahan agak kurang

sy boleh mkn buah2 je . mknn lain semua sikit2 je mkn. tak selera betul 😅

Mkn buah yg masam2 like epal hijau, mangga

makan buah