hamil atau tidak

Saya lewat period dah 5 hari cek upt keluar line samar2 mcm di gambar bawah...positive ke? First baby kahwin dah setahun. Boleh saya pergi klinik utk scan ke?

hamil atau tidak
33 Balas

Kalau sy, sy test lg sampai clear/pekat naik double line baru sy pegj klinik.

Positif tu..tp Awal lg nk scan..nnt takut xnmpak je... sbb baru lg...

Cba lgi dlm msa 1m atau 2m cba check lgi ..kdg awl mmg mcm tu smar²

cuba check seminggu dua lagi.. insyallah terang.. btw tahniah

Positif tu, cuba cek lagi seminggu. Dah terang baru g klinik

sama mcm sy punya juga.. xpasti positif or negatif..

Tahniah,tp scan bg besar ckit..bru puas hati

Tahniah sis..biasa Line cmtu positif

Mau tunggu 2 minggu lagi.

kalau boleh tahu last period bile akak?

5y ago

Sure sis...i pray for u also...