1line or 2 line ya mommies? Dah lewat period, ada rasa cramp dkt perut

Check OPK positif. Check UPT mcm positif. Belum pergi klinik lgi utk scan.

1line or 2 line ya mommies? Dah lewat period, ada rasa cramp dkt perut
20 Balas

sy masa awal dulu pun period lewat seminggu. Beli pregnancy test, beli banyak and macam² brand dr yg murah hingga ke mahal. fist test guna yg murah, line sy samar² (test before solat maghrib). then sy test guna brand lain mahal sikit (test before isyak), line clear. esok pg² try lg guna CB, mmg line cerah. sy tunggu minggu seterusnya baru check kat klinik. Alhamdulillah mmg nampaknkantung and heart beat baby. Est kandungan masa tu 6 minggu. Now tunggu nak bersalin je, due 20 feb

+ve. boleh repeat pakai digital CB dulu. if nak scan pon takut belom nampak pape. nanti awak sendiri yg panik. nak nampak kantung scan masa usia kehamilan awak 6@7w. nak nampak baby boleh scan masa usia kehamilan awak masok 7@8w dan keatas

Saya nampak +ve. Takpayah zoom or terangkan pun nampak +ve tu puan. Cuba try clearblue digital punya. Saya doakan mudah mudahan rezeki puan ya! ☺️

Saya pon mule2 mcm nie juga.then g klinik cek pon line xbrape jelas lg.so saye tgu lg 2 mnggu cek semula

Tahniah sis..+ve tu..Jaga diri dan kandungan sis🙏..Doakan saya juga supaya ada rezeki nanti sis☺️

Nampak +ve tu hehe tp boleh try guna digital clear blue tu nanti untuk pastikan. Semoga dipermudahkan☺️

Positif! Saya dulu pun sama samar samar, repeat lagi dua hari terus clear 🥰🙆🏻‍♂️🩵

Positif tu dear. Tahniah.. jaga kandungan jgn angkt berat n lasak2. Fragile lg tuu. 🥰

tahniah awak. jgn lasak²..nanti terus je swasta utk scan confirmed pregnancy

comfrm +ve sis..sy pun mcm ni jg..cramp perut antara tanda2..sy pun cm tu jg