saya pernah buang cyst, last year period dalam setahun 1kali je, bulan 10...

saya pernah buang cyst, last year period dalam setahun 1kali je, bulan 10... tahun ni period bulan 2 sebelom kahwin,, 27.7 cek double line... pergi klinik dc scan 4weeks 6day dah,, kiranya betol la kan,, kira dah betol la kan ada baby😅 first baby🥹

2 Balas

kalau scan ada kantung, betul laa pregnant. cuma baby masih kecil sangat untuk nampak. semoga dipermudahkan semua!

tahniah

2mo ago

kiranya betol la tu pregg kan..? saya confuse lagi ni