bila nak cek upt

Saya lewat 10 hari period...dan period selalu on time..kalo lewat pun lewat 2-3 hari je..atau awal 2-3 hari...tp tkut nk cek sbb penantian selama 4 tahun..dah boleh cek upt ke ek?

14 Balas

Biasa kalau period dtg cepat or lmbat ni sebb horman tk stabil.. Kalau kita check confrm tkde mslah kesihatan dlmanlah.. Biasa dr saran untuk jaga pemakanan, kesihatan dan emosi.. InsyaAllah boleh tu baby.. Sy dlu minum jus mamariam.. 😊😊