pregnant ke tak?

saya last period bulan 5, saya jenis yang period tak teratur. bila check upt bulan 6 , 7 , 8 naik 1 line . tapi sy check baru2 ni terkejut naik double line pekat. saya masih confuse pregnant atau tak 🥲 so far dah 3 hari buat upt , naik double line pekat.

pregnant ke tak?
34 Balas

yang xteratur tu jadi tiber2 dan tahu2 dh byk minggu mcm sy bru.tp ngam 7w5d turun darah byk,mengadung kali ke 5 ikotkan....xpe la bkn rezeki la tu.tp awal2 pregnant xde simpton lagsung pown....mmg kndungan tu sihat ,g scan nk masok 5w dia xnmpk.masa g scan lepas bleeding 7w5d xde heartbeat.ikotkan ngam 8w g scan.ngam 14w nk bukak buku pink dh ambik appoimnt....aedih jgk ,berharap nk ank gugurl.