Double line UPT tapi Period

Pada 6/3/2020 sy check upt naik double line tapi keesokkan hari saya period. Hari ni hari ke 5 period dan cuba check semula upt dan masih double line. Adakah normal atau perlu pergi ke klinik utk check.

4 Balas

kakak sya mcm ni dulu.. baby da gerak2 bru dia tau dia mgandung.. sbab dia fikir dia x mgandung pn.. sbab msh normal period..tiap bulan ada.. doktor ckp, ada 2 sebab.. samaada rahim x kuat, atau uri dkat bawah.. tpi selalu yg mcm ni bahaya.. sbab boleh keguguran.. baby kakak sya bertahan smpai 6bulan je.. pas tu jatuh sendiri sebab kakak sya mengalami pendarahan.. baby tu da sempurna pn.. siap npk jantina jelas..tpi Tuhan lbih syg baby tu.. x pe la.. bukan rezeki kakak sya lgi..tpi tu ank ke 5 sbnarnya.. semoga kmu yg mengalaminya bersabar n bnyk berdoa..😊

saya nak tnya boleh ke mengadung walaupon period,saya period pada 11.3,saya bersama suami saya 1.3.20,pada bulan 4 saya period lagi pada 9.4 dan pada bulan 5 pada 8.5.20,adakah saya masih boleh mengadung walaupon period ataupun itu pendarahan semasa kehamilan,pada bulan 6 period saya 7.6.20,tolong jawab sis,saya buntu cari di internet terlalu bnyak artickle

4y ago

maaf, saya pun sama. mengandung tapi period. 5 hari period. 3 hari lepas tu saya ada pendarahan. pergi hospital doktor cakap saya mengandung kena tahan wad, dalam masa sama doktor cakap saya gugur.

ya allah kite sama 😔 pdahal sebelum ni kalau test pakai pregnancy test tu tak pernah double line, dh double line period pulak lepas tu , delay period 5 hari 😔

Aslmkm sis. Nak tnya. Mcm mana keadaan sis skrang? Adakah positif?

4y ago

Waalaikummusalam, tidak sis. Maybe sy chemical pregnancy. InshaAllah ada rezeki lain.