pregnant ke tak?

saya last period bulan 5, saya jenis yang period tak teratur. bila check upt bulan 6 , 7 , 8 naik 1 line . tapi sy check baru2 ni terkejut naik double line pekat. saya masih confuse pregnant atau tak 🥲 so far dah 3 hari buat upt , naik double line pekat.

pregnant ke tak?
34 Balas

klau sis nk pasti , buat upt at klinik lh .. or swasta utk kompem kn sis pregnant .. saya dulu pun haid x teratur .. last , buat upt at klinik biasa alhamdulillah mmg pregnant ..skrng ngh tgu hari jew ..

alhamdullillah , tahniah puan .. macam dah lebih dari 12w je tu , saya pun masa first pregnant sama je macam ni sebab saya pun kitaran haid tak teratur .. boleh dah g buka buku pink tu

2y ago

period tak teratur tak kira normal week. dia kena ikut saiz janin. so kena pergi klinik scan dulu. kalau mmg dlm lingkungan 8-12w dah boleh buka buku. kalau belum, kena repeat scan/tunggu dulu. selalu kk nak scan yg nampak heartbeat sekali☺️

upt double +ve..congrats sis pregnant.jaga diri & kandungan elok² ye😊jangan stress² just enjoy the moment mom to be sebab bukan semua prg berpeluang merasa jadi seorg ibu

𝘵𝘳𝘺 𝘨 𝘴𝘤𝘢𝘯 𝘴𝘪𝘴...𝘯𝘢𝘯𝘵𝘪 𝘴𝘩𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘳𝘬..

2y ago

tahniah sis..😊

period x teratur ke? mcm dah lame sgt je last cycle..tgk gamba confirm positif..try cek dkt klinik swasta,scan terus..

2y ago

aah mmg period tak teratur, tu yang terkejut bila naik double line sbb tak period almost 2/3 bulan mcmtu la. tapi check awal bulan 9 samar2, and then 19/9 tu line pekat..

InShaaAllah mengandung tu.. kalau irregular period kena scan baru tau brp minggu.. tahniah dan tc ya

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Mmg ada tu.. Jage dri elok2 ye.. Blh da ke klinik utk confirm kn..

Alhamdulillah. Tahniah sis. Semoga sis n baby baik² saja nanti ya. Take care.

dokan sya juga moga dikurniakan zuriat okay🙂9bln dh kawen tkdk rezeki lgi

doakan saya dikurniakan zuriat jgk 9 bln dh kawen tapi rezeki tkdk lgi🙂