pregnant ke tak?

saya last period bulan 5, saya jenis yang period tak teratur. bila check upt bulan 6 , 7 , 8 naik 1 line . tapi sy check baru2 ni terkejut naik double line pekat. saya masih confuse pregnant atau tak 🥲 so far dah 3 hari buat upt , naik double line pekat.

pregnant ke tak?
34 Balas

Saya pun period takteratur.. cycle saya 41hari tapi saya cek tiga kali naik double line pastu saya pergi scan dengan klinik swasta and alhamdulilahh saya nampak kantung tu and doktor pun kata taniah ada mengandung.. tapi nanti dah 8 atau 9 weeks saya rasa nak scan lagi sekali nak tengokk keadaan janin