Macam mana saya nak tahu yang saya benar benar hamil

Saya last period 20/6/2024 tetapi selepas itu saya kekejangan perut, selera makan kurang, sakit belakang, sakit kepala, mood swing, dan muka naik jerawat, jadi saya guna kan PREGNANCY TEST, keputusan nye negatif,

20 Balas

Kalau bulan dpn langsung xdtg period atau lambat sgt dtg, baru cek sekali lg sis. Mgkin skrg sbb hormon lps period

Awal sgt tu . Kdg sbb hormon . Tggu lg sbuln kalau lmbt period. Bru cek upt plk

itu laa tapi sakit sangat bila datang cramp, lepastu mood swing, biasa lepas period takde pulak macam nii

3mo ago

okay faham, tq ibu

mungkin awal lagi kot ,kdang period,kalau delay period try lg utp

maybe ovulation symptoms. awal sangat nak pregnant tu.

3mo ago

okay ibu tq 🌸

bru sgt habis period. tunggu saja bulan depan.

Try buat blood test untk check beta hcg.

better g jumpa doc n chck

sma pla kta ni

3mo ago

yeke sama, tu laa suami pulak harap sangat nak baby,

awal lgi sis

3mo ago

haah tu laa harap" hamil lah