Evap line ke positif?

Saya lambat period 32days, hari ke 20 lambat buat test negatif sampai dah jadi malas nak test, harini test lepas asar, dapat result macamni, saya tak tahu ni evap line or positif sbb naik double line ni pun lambat, tak macam anak sulung dulu kencing celup terus double line. Ni after 5mins baru naik. Sebelum ni pakai brand yg sama kalau lebih sejam dua jam pun kosong je, yang ni tetiba naik macamni. Need opinion dari semua. Terima kasih.

Evap line ke positif?
24 Balas

Saya dulu masa test pun dapat double line selang 10 min mcm tu. Saya dah buang dalam tong sampah dah lepastu saje check balik tgk2 ada line. Next day saya test pagi2 bangun tidur terus naik line. Alhamdulillahh anak dah 2 bulan lebih hehe