evap line or faint positif

Hi semua.sy nak minta pendapat. Sy dah 7 hari lewat period. Upt ni evap or faint positif ya?..masa double line tu sy xsure within 5minit or lebih lebih kurang dlm 10 minit. First time guna upt ni.

evap line or faint positif
2 Balas

Iya sis. Better try check semula masa awal pagi kencing pertama tu. Tapi bergantung juga jenama upt kena guna. Sebab ada upt tak dapat kesan level hcg yg rendah sis

5y ago

Try check 2-3 hari lagi sis. Kencing pertama bangun pagi juga. Insyallah kalau dah rezeki tak ke mana sis 😊

nmpk mcm double line. sy ada baca tips utk test upt ni prefer waktu kita bgn pagi.. katanya time tu waktu terbaik sbb hormon kita segar bugar.. hahahaha try it

5y ago

oo i see.. maybe blh try beberapa ari lagi.. but for now take enough rest, jgn bt kje berat..