apa keburukkan jika ibu hamil yg mengalami berat badan yg bekurang

saya kurang 3kilo dlm usia kandungan 4bln...jadi adakah ini normal

1 Balas

maaf puan .sy kurang psti ttg ini..better puan consult dgn doc yg merawat puan..bila stiap kali puan pergi chckup dkt kk .try tnye dgn doc or.misi yg jg puan..tnye kalau berat sy mcmni apa hrus sy lakukan..dan bhya x?? in shaa Allah doc n misi akn bntu kita..jnji kita rajin bertanya pd mereka..mg dpmudahkan segalanya..aamiin