Sakit tumit awal kehamilan

Usia kandungan anak pertama baru masuk 9 minggu, berat badan tak naik sangat lagi, tapi sy mengalami sakit menyucuk di tumit kaki kiri setiap kali berjalan atau ditekan. Adakah itu normal? Sy buat bacaan, ada yg mengaitkan sakit tumit dgn masalah rahim. Ibu ibu yg ada pengalaman, boleh kongsi tak? #bantusharing #pregnancy #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

biasa mmg brkait dgn masalah rahim...tp klu dh pregnant mybe lbih kpd masalah berat badan yg brlbihan...

saya pnh alami jgk time bngn tdr tumit kaki brasa skit.. tp smakin orang... skit itu ada cma dh krang

hai sis Norliza , sis masih sakit tumit lagi ke skrg ni ? ada doktor bgthu puncanya ?