36weeks..

Saya kuat tido sekarang.. Adakah normal? Rasa lemau jea bdn.. Tapi bby gerak semua ok..

14 Balas

Normal. Saya pun sama je mcm awak. Its okay time akhir ni kita pulun kaw kaw tido. Nnti bby dh keluar, kita dh susah nk tido. Hehe

Normal tu..sy malam tk leh tido smpai 5 pagi baru blh tido.. bangun dekat kul 11..nanti siang ngantuk balik 😂

Biasala tu.. Dh makin sarat, mmg lain mcm jadikn ya.. Sy xdpt tido Sgt masa 35 minggu ke atas, sakit pinggang

Seronoknya dpt tido.. Sy xleh tido, xselesa sgt bila berbaring.. Kdg sy duduk n cuba tido.

normal sis,,bby makin membesar dlm perut,tu yg buatkn kte lemah n sering mengantuk...

Normal.. Bdn pun dh naik kn. Langkah sikit dh pent, pastu tido. Sy dlu mcm tu jg

saya pun mengantuk teruk sampai naik heran kenapa nak tidur je. 28 weeks now .

Saya rasa normal sbb saya pun macam tu 😂😂 asal baby okay takde masalah.

dah hujung hujung memang kerap nak tidur saja🤭

Me too.. Ada peluang ja terus buat taik mata😅