Baby meragam

Saya kini dlm pantang 23hari. Sudah seminggu baby sy asyik meragam. Rupanya dia selesema dan berkahak. Sy ckp kat husb suruh belikan ubat tapi suruh hold dulu. Suruh bawak pergi klnik pun suruh hold dulu. Sy ni dh la berpantang sdri. Semua benda kena buat!! Makan xyah ckp kelaut!! Ank pulak asyik menangis dari pagi sampai ke mlm.. sy stress dibuatnya. Pagi ni dah berapa kali anak menangis x berhenti. Kebetulan lps mandikan anak pagi td ada tetamu dtg. Sy benci dlm pantang ni ada tetamu dtg, sy tak suka sbb sy tak cukup rehat. Dah la dtg borak berjam²!! Masa dorg dtg elok ank bru dpt tdo. Lps mrk pergi, bunyi moto mrka eh anak tersedar meraung tak ingat dunia. Dari pagi sampai skrg pukul 5:30 ptg sy tak mandi lagi, gosok gg pun tak. Duk pakai baju tdo semalam!! Penyakit gila saya sebelum kahwin dulu dtg balik.. sy menjerit dekat anak td sekuat hati sy. Sy suruh dia diam. Sy rasa nk lepaskan kemarahan sy dekat sesuatu. Selagi tak lps sy tak senang duduk. Sy betul² dah habis waras.. sy lapar, sy letih, sy stress!!!!!! Sy betul² gila dah. Sy jd geram dgn suami asyik nk hold sakit anak!!!! Aku yg kena tanggung semua ni bukan dia!!!!

3 Balas

alhamdulillah emosi sy dah stabil. sy luah dlm wasap. husb balik terus dia suruh sy bersiap p klnik. husb bawak sy p mkn sbb seharian saya tak mkn. dia pun dh mintak maaf sbb tak cakna sebelum ni. harap anak sihat la lepas ni

Sis, bincang dgn husband utk minta tlg. Sis ada adik perempuan/ mak yg boleh teman kat rmh? Snang diorang boleh tgkkn anak.

jangan la jerit kat anak. p jerit kat hasben tu. biar dia reti. luahkan semua kat husben..