Buntu

Saya kencing kotor, td dh follow up. Doc dh xbg antibiotics dia cuma bg air yg utk diminum tu ja.. Sbb dia cakap dlm air kencing ada darah. Mata kasar kita air kencing tu kuning biasa ja. Dh tu sy balik minum air mcm biasa makan mcm biasa . Kejap kencing warna ok kejap stg kencing tukar warna keruh pulak. Saya takut la. Ad yg alami sama x? Nk teruskan g jmpa doc again x dlm msa tdekat?? Takut betul warna air kencing berubah..

21 Balas

Soalan sy dekat doc ritu. "Urine jernih pun boleh detect ada darah ke doc?" Doc jawab "molekul darah tu kecik je, tak nampak. Melainkan kalau yang kencing berdarah, itu memg dh teruk"