Kencing kotor

Saya tadi first time dpt result kencing kotor...rsenye sbb sye tahan kencing 😭👌sbb sllunya ok jek...... Bleh x x mkn antibiotik ke ubat liquid yg dia bagi tu and just minum air masak bnyk2? Saya rasa separuh mati nak telan ubat tu😭tak sedappp😭😭😭😭😭😭 ni balik ni kencing warna dah elok balik...😭😭😭 Td kuning pekat..

2 Balas

Kena makan puan..bacteria dh ada kat track kencing tu kena matikan..bhy nt jgkitan melarat blh effect baby..sy awal trimester pun kena..on antibiotic 5 hari..alhamdulillah ok dh lps tu..air masak mnum byk tu ok tp xmatikan bakteria yg dh ada tu..

Sme la sis..sy pg td chckup pn tbe2 detect kncing kotor.,dh repeat test pn still kncing kotor lg..td pn doc amek sample kputihn risau tkot ada gbs..dh hujung2 nie byk plak dugaan..hrp bby ok je la smpai brsalin nnt..