Perut tegang dekat ari2

Maaf nk bertanya..sy dah 13weeks..2 harini perut mcm tegang kt ari2 kejap kt tengah kejap kat belah kiri ..situ je duk ulang alik..mula ingat mcm kena kencing kotor ke..tapi simptom2 kencing kotor mcm takde pulak..kencing lawas..warna kencing pon nmpak mcm normal kuning cair hampir jernih..ada tak ibu2 yg alami benda yg sama mcm sy..risau pulak..#firstmom #ingintahu

1 Balas

harini puan puasakan?? kekdg sbb alami hydration pun blh jd mcmtu... kita akan rs sakit tuk kencing dan tegang dkt ari2 ..xpe jika berlaku mcmni lg..puan buka la puasa.. minum air seckupnya..jika ia memudaratkn puan... nnti dh rs ok ms sahur try byk minum air kosong..dgn sblm tido rendam 3 bji kurma..nnti ms nk sahur boleh minum... mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

most welcome 🤗