Check 2x seminggu

Saya kena check berat, urine dgn Bp 2x seminggu sbb berat naik byk. If xpi klinik kesihatan, boleh buat dkt swasta kan? Selalunya berapa ya? Sapa yg brpengalaman. TQ

2 Balas

Boleh cek dekat farmasi je sis. Bgtau nak amik BSP. Bawak buku pink sekali. Nanti dorg tulis sekali. ;)

sy dulu cek bp kena 3 ringgit kat farmasi je. tapi tempat lain tak sure

4y ago

Assalamualaikum Puan. Nak tanya, kalau kita check yg Bp kt faramasi tu, nnti dlm buku pink untuk ruangan urine kita nak isi apa? Terima kasih.