Bulan ni berat naik 2kg

Dah kena check bp di kk setiap hari sampai seminggu…gara2 minggu ni makan banyak pastu berat naik mendadak. Dugaan betul. Nak check bp & urine je tapi kena queue dengan ibu2 yang check perut, check anak sekali 😔

2 Balas

Kadang penat sebab menunggu je sedangkan urusan kita tu terlalu sekejap 🫠 saya pernah sampai menangis penat menunggu nak masuk jumpa dokter 😭 datang pukul 7 , pkul 11 takboleh jumpa dokter lagi hm last last suami ajak balik chek up swasta ..

bertabah la sis. begitulah bila mengandung. macam² dugaan. bp boleh check sendiri juga kan kalau ada alat?

2mo ago

Bole je sis ...tapi dlm pemantauan doktor diaowg nk urien test sekali takut si ibu ada protien kene ke KK jgk