Period ke Nifas?

Saya keliru, lepas bersalin darah sy keluar sampai hari ke 54. Mmg clean and clear . Hari ke 59 keluar darah semula and mild senggugut. Bau pun tak sama mcm darah nifas. Setahu sy nifas paling lama sampai hari ke 60. Mcm kes sy ni, mcm mana ye? Kalau masih nifas, hari ke 61 dah perlu mandi wajib ke?

1 Balas

Aah. Kalau ikotkan gtuu laa. Lebih 60hr dah kena start solat.

4y ago

Lepas 60 days kira istihadah ye sis? So sy mandi wajib and solat kan. Maaf ye byk tny.