Gugur 8 minggu

Saya keguguran di minggu ke 8. Doakan saya ada rezeki anak lagi lepasni ya. 🥲

Gugur 8 minggu
2 Balas

Allahu,sabar ya puan. Saya pun keguguran 27/1,semoga kita sama sama ada rezeki selepas ni. Jaga diri ya 🥺❤️

2y ago

Saya tak pasti la wak tapi awak boleh cuba la scan dulu kot tak keluar hbs. Sbb saya haritu mmg habis keluar dan tak perlu dnc masa scan mmg rahim dah bersih.

bertabah sis. saya dua minggu lepas pun gugur 8 minggu. semoga ada rezeki kita lagi nanti