Susu tak kering

Hi, saya keguguran 5 bulan, and skrg dah 2 bulan pantang.. masa gugur tu ada keluar susu tapi smpai skrg tak kering. Susu tak bocor tapi bila mcm picit masih lagi keluar. Patut ke saya makan ubat berhenti susu atau biarkan saje?

2 Balas

Biar je. Sedara sy ank first ninggal lps seminggu lahir. Susu mmg bnyk then dia ambik ubat stop susu. Second pregnancy susu tkde lgsung. Dia ckp effect sbb consume ubat stop susu. Rasa elok elakkn ubat2 cmtu sis

8mo ago

xde la. bila awak pregnant mmg automatik susu badan akan terhasil. susu tu terhasil sejak usia kandungan kita 16w lagi. sebab tu penting nya ilmu penyusuan susu ibu. gali ilmu.

rasanya awak biar sahaja. xperlu picit. nanti lama2 akan berhenti sendiri