Kering susu

Salam ibu2 semua..boleh share tak pengalaman korang kering susu mcm mna? Ada bonjol sikit tak kat 2 belah breast korang? Walaupon dah pam dgn mermet air susu taknak keluar? Sya ada bonjol sikit bila pam dgn mermet air susu dah tak keluar langsung dah? Lps tu ada rasa mcm sometime rsa sakit dgn raa mencucuk sikit? Mmg mcm tu ke? #firstmom #bantusharing #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Salam cuba bagi direct feeding or try tuam. Boleh try marmet slow² kadang memang makan masa

2y ago

Cuba mommy dapatkan nasihat dari nurse masa check up baby. Nanti mereka akan beri solusi

Waalaikumsalam.. Mommy xbagi df ngn baby?

2y ago

Baby taknak df..dah paksa mcm mna skli pon..tapi ni dah kering air susu.air susu dah takde tinggal ketulan kt area puting dah tuam dan juga pam buat mermet pon dah tpi still taknak keluar.