susu kering lepas wean off

hi mommies , macam mana nak tau susu badan dh kering lepas wean off ? sy dh wean off hampir dua minggu tapi bila sy marmet utk elakkan bengkak susu , susu still keluar kuantiti pun boleh tahan banyak , breast rasa ringan tak mcm masa df dulu tapi susu masih lagi ade banyak , macam mana ya ? perlu ke sy biarkan atau pun terus perah sampai betul ii kering ?

1 Balas

Mase saye, saye biarkan je. Alhamdulillah tak bengkak cume dedo2 gitu.

9mo ago

Ade jugak siket