Hai mom,saya scan kandungan saya pada 30.6 doktor cakap nampak kantung 6 weeks. Then

Scan d klinik swasta Yang lain pd 9.7 doktor pun cakap 6 weeks. Buat buku pink pun pd 13.7 doktor cakap 6 weeks 1 days. Normalkah??

2 Balas

Bila kandungan kita kecik lagi, mmg mesin akan ada kiraan yg kurang tepat. Bergantung pd kecanggihan mesin juga. Ap² pun sama mcm saya lalui, by 7ws scan tu dh nmpk kelip2 heartbeat

2y ago

saya Hari Tu scan Yang 9.7 tu Ada nampak yolk sac..13.7 scan pulak ..just doktor tulis poor fetal echo.tapi doktor cakap okay ..normal sbb masih kecik. suruh dtg 2week lg

Nope. Sign of blighted ovum.

2y ago

hmm,harap bukan la..😔anak pertama