muntah2

saya kandungan 4 bulan baru start muntah2 . awal2 haritu x de pon . normal ke ek ? siapa mcm saya juga ? ape mknan nk buat rasa hilangkn muntah . mcm2 cara smpai x lalu nk mkn. dh la tgh gastrik ni.

1 Balas

Normal je alahan di trimester kedua. Saya smpai hari due masih muntah

5y ago

oh ade ke . patut ade org tanya. masa awal2 x muntah2 pon..saya x tahu nak jawab apa..hahah. seksa juga dh trimesta kedua baru jadi cmni..kerja pon banyak ambik cuti je ni. 😂😭