16week... Ada x mommy dlm ni mcm saya.. Masih lagi mual muntah2.. X lalu nk mkn sangat?

Ada x petua untuk kurangkan?

1 Balas

sye 22w. still loya muntah lagii. hadap jelaa. cuma sye selalu calit minyak cap kapak dkt hidung sikit

2y ago

tulah sis... sampai2 x nk mkn seharian kn... sye klau mkn nasi segengam belum tentu nk habis.. tu pun lalu nya mkn nasi dgn gula ja... sampaikan x larat nk dudok... baring ja... kalau dudok loya... mmg akan muntah 2-3kali...Sehari..