Alahan teruk smpai kena drip dan gastrik teruk

Kmarin drip sbb kurng air dan gastrik teruk 😭 .. 11weeks mkn tk lalu asyik muntah2 smpai penat nk mkn last2 kena drip tkanan darah pun rendah .. bagi tips utk bgi slera mkn normal blik 🥹

Alahan teruk smpai kena drip dan gastrik teruk
2 Balas

Ya Allah peritnyaa gastrik time mengandung , sy pun baru je hilang 😢 berapa kali kena drip . gastrik sb alahan teruk, makan muntah. masuk angin 😢 tak boleh makan langsung, baru je seminggu boleh makan . skrg dah 14 weeks . moga cepat sembuh awk 😔

8mo ago

Lagi2 mmg ada masalah gastrik lampau yg teruk lagi lah susah nak jaga makan 😭 makan sikit tk boleh mkn bnyk tk boleh aduhh .. insyaAllah kita sama2 kuat yaa terima kasih

saya dlu pon time awal2 prgnt xlalu mkn..jdnya saya just mkn je pape even ckit. tp kerap. xde la time lapa bru nk mkn bnyk. kira mkn je ckit2 pon xpe. jnji mkn

8mo ago

Sy macam tu la sis .. kerap mkn tapi sikit .. tp sy mmg ada masalah gastrik yg teruk .. makan sikit pun gastrik mkn bnyk lagi la gastrik apalgi mkn yg keras spt daging atau berangin spt nangka dn timun ..