Kandungan 7Bulan muntah2

Hy mummy semua ... Normal ke kandungan 7bulan baru muntah2 ? Dah 2 hari muntah lepak bdn di buat nyaa .. dripda awal kandungan Smpai lah 6 bulan xde pon muntah2 .. msuk 7 bulan nie dy muntah2 plk😵‍💫 .. mummy2 semua ad tips x untk elak muntah berterusan

2 Balas

Normal je. Mcm sy mkin hujung mkin kuat alah😅 Mkn muntah balik jd normal sgt, mkin beso perut mkin la skit mkn, itu pon still akn loya n muntah2.

mcm sya pregnant no 1&2 dulu . tpi x lama , sya amalkan buah delima setiap pagi dgn makan timun .. seminggu je mual then ok dah ..