Smlm di hospital

Hi, saya kandungan 20 weeks smlm tgh bekerja tiba2 perut mengeras., then trs ke hospital., smpai je hospital dah kurang skit., mengeras tu plus sakit2 jgk.. adakah normal for contraction awl., then saya ada jangkitan kuman dan keputihan bnyk, hope saya dan baby tk de apa2 yg srs., due 4/8

1 Balas

Kemungkinan disebabkan jangkitan keputihan Puan tu, ada contraction awal. pUan dah dapatkan rawatan dan ubat? doc cakap apa? jika dah dapatkan rawatan, follow nasihat doc dan setiap kali lepaa ke tandas. make sure bahagian bawah kita sentiasa dilap kering, jgn biar basah. Akan membuatkan jangkitan kuman. utk baby dalam rahim, Puan kena duduk dan rehat atau bertukar posisi jika berlaku contraction palsu. 😊🤲🏻 semoga dipermudahkan

2y ago

Saya dah dpt nasihat dokter dan ubat., dia bg antibiotic., dan ubat kedlm bhgian private., alhamdulillah da better skrg., thanks atas nasihat awk.,semoga awk dipermudahkn urusan jgk ya🤲🏻🥰