Tak Suka Buah2 And Sayuran. Ade Replacement Tak?

Hi, saya jenis x suka makan buah Dan sayur. Ade juga saya Cuba. Kandungan dah memasuki minggu ke 7. Ade tak cara lain untuk saya replace khasiat sayur Dan buah tu?

7 Balas

Sama lah saya pon tak makan sayur & jarang sangat makan buah. Masa pregnant ni pon sama saya tak makan sayur still rasa sayur tuh pahit. So saya gantikan dgn makan kurma, kismis and buah saya makan pisang/anggur. Kadang kadang tuh kena paksa dgn suami kena makan sayur so kena makan gak.